Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی از اسفند سال ۹۹ از سوی سازمان تأمین اجتماعی کلید خورد و بر این اساس قرار شد دریافت خدمات برای بیمه شدگان این سازمان با ارائه کارت ملی انجام شود.

در ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ مصطفی سالاری مدیر عامل وقت سازمان تأمین اجتماعی درباره آخرین وضعیت اجرای طرح توقف صدور دفترچه بیمه درمان و نسخه نویسی الکترونیک اعلام کرد: روند کار خوب است، از اسفندماه سال گذشته اعلام کردیم که دیگر دفترچه جدیدی چاپ نمی‌کنیم و اگر بیمه شده‌ای برگه‌های دفترچه‌اش به اتمام رسید با کارت ملی و یا جلد دفترچه بیمه‌اش به پزشک و یا مراکز درمانی مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب استحقاق درمان در همان مرکز درمانی استعلام می‌شود و فرد می‌تواند از امکانات درمانی با پوشش بیمه‌ای استفاده کند.

در ادامه نیز طرح حذف دفترچه بیمه در مراکز درمانی، بیمارستانی و داروخانه‌ها عملیاتی شد اما با گذشت چند ماه از اجرای طرح همچنان انتقاداتی از سوی بیمه شدگان به آن وجود دارد چرا که در برخی از مراکز درمانی و داروخانه‌ها به دلیل طولانی شدن استعلام بیمه شدگان از ارائه خدمات با شماره ملی ممانعت می‌کنند.

اگرچه سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است گزارش موارد تخلف از سوی مراکز درمانی طرف قرارداد در نپذیرفتن بیمه شدگان بدون دفترچه با استفاده از سامانه تلفنی ۱۴۲۰ اعلام شود.

سوءاستفاده از کارت ملی

با گذشت چند ماه از اجرای طرح، شهرام غفاری مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تأمین اجتماعی نسبت به سوءاستفاده از کارت ملی توسط برخی از افراد هشدار داد.

وی در این باره گفت: با حذف تدریجی دفترچه‌های تأمین اجتماعی از مدار درمان و نسخه نویسی الکترونیک با استفاده از شماره ملی، امکان ثبت و نگهداری سوابق پزشکی تمامی بیمه شدگان فراهم شد و با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت بیمه‌شدگان، تاثیر چشمگیری در تشخیص و درمان به موقع بیماریها و مدیریت بهینه منابع نظام سلامت خواهد گذاشت.

غفاری اعلام کرد: با توجه به اینکه تمام خدمات تشخیصی و درمانی با شماره ملی ثبت و ذخیره می‌شود، ضرورت دارد ارائه کنندگان خدمات و پزشکان به منظور جلوگیری از مخدوش شدن سوابق پزشکی و ممانعت از ایجاد سوابق غیرواقعی برای بیماران، در هنگام پذیرش و ارائه خدمت، هویت بیماران را با مشخصات مندرج در کارت ملی تطبیق دهند.

وی تصریح کرد: درج اطلاعات نادرست در پرونده سلامت نه تنها روند تشخیص و درمان بیماری را مختل و در شرایط اورژانسی مخاطره آمیز می‌کند بلکه در مراجع قانونی می‌تواند مبنای تصمیم گیری خلاف واقع نیز باشد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: در مواردی که سوء استفاده از کارت ملی بیمه شده با اطلاع قبلی وی باشد، برابر ماده ۹۷ قانون تأمین اجتماعی هر گونه خسارت مالی ناشی از این اقدام متوجه بیمه شده بوده و بیمه شده ملزم به جبران زیان وارده به سازمان خواهد بود.

غفاری با بیان اینکه اطلاعات مربوط به انجام ویزیت، خدمات و داروهای ارائه شده به بیمار از طریق پیامک به شماره تلفن همراه بیمار ارسال می‌شود، گفت: به منظور پرهیز از سوء استفاده‌های احتمالی ضروری است بیمه‌شدگان با مراجعه به سایت سازمان (es.tamin.ir) نسبت به تکمیل اطلاعات فردی و ثبت تلفن همراه شخصی اقدام کنند.

وی گفت: سازمان تأمین اجتماعی نیز خود را مکلف می‌داند با توسعه سیستم‌های کنترلی، الگوی تجویز و مصرف خدمات توسط ارائه کنندگان و بیماران را پایش و نظارت کند.

کد خبر 631166 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی نسخه‌نویسی الکترونیک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک نسخه نویسی الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی استفاده از کارت ملی مراکز درمانی دفترچه بیمه بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد

ایسنا/هرمزگان با حکم مدیریت درمان تأمین اجتماعی هرمزگان، سرور کریمی‌پور به عنوان سرپرست بیمارستان خلیج‌فارس معرفی شد.

در پی صدور حکمی از سوی دکتر غلامعباس مؤمنی -مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان- و انتصاب دکتر سرور کریمی‌پور به سمت سرپرست بیمارستان خلیج فارس بندرعباس، مراسم تکریم دکتر فرشته بستان رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید بیمارستان تامین اجتماعی بندرعباس؛ با حضور دکتر غلامعباس مؤمنی -مدیر درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان-، علی علیزاده -مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان-، اسماعیل حاجی‌زاده -دبیر اجرایی خانه کارگر استان هرمزگان-، ارسلان حیدری -رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی هرمزگان-، دکتر فرشته بستان -رئیس سابق بیمارستان خلیج‌فارس- و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در مراسم تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان خلیج فارس بندرعباس؛ مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان هرمزگان در این مراسم گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی سازمانی است که در زمینه بیمه‌ای و درمانی فعالیت دارد و تلاش می‌کند عدالت اجتماعی و توانمندسازی را در جامعه اجرایی کند.

دکتر غلامعباس مومنی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی خود را علاوه بر جامعه هدف، به سایر اقشار جامعه نیز ارائه می‌کند و این امر نیازمند داشتن امکانات مختلف و زیرساخت مناسب است.

مومنی بیان کرد: ارائه خدمات درمانی مناسب نیازمند داشتن امکانات لازم است که یکی از مهمترین امکانات برای تحقق این امر داشتن نیروی انسانی متعهد و با تجربه است.

وی در خاتمه افزود: اهمیت نیروی انسانی برای هر سازمان بسیار زیاد است و پویایی و توانمندی یک سازمان به نیروی انسانی آن بستگی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟