Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عباس اورنگ» روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: مطالبات باقی مانده پزشکان و داروخانه ها، حداکثر تا دو هفته بعد از پایان هر ماه پرداخت می شود و مطالبات ایجاد شده ازطریق سامانه نسخه نویسی در بهمن ماه کاملا تسویه و پرداخت شده است.

وی با اشاره به الزامات اجرای نسخه نویسی پزشکان و موسسات طرف قرار داد با سازمان تامین اجتماعی، اظهار داشت: تقریبا تمام داروخانه ها و مراکز پاراکلینیکی، طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی هستند و باید در اجرای نسخه نویسی پزشکان و موسسات طرف قرارداد پس از احراز هویت فرد (رویت کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه درمانی) و استعلام برخورداری بیماران از استحقاق درمان (پوشش بیمه‌ی درمان) از روش‌های اعلامی سازمان، نسبت به نسخه‌نویسی و ارایه خدمات تشخیصی و درمانی‌ در بستر الکترونیک اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تامین اجتماعی شهرستان‎های استان تهران  ادامه داد: پزشکان  طرف قرار داد در صورت قطع بودن سیستم مکانیزه  با استفاده از سرنسخه مخصوص مطب‏ پزشک و یا سرنسخه متعلق به موسسه درمانی به جای برگ دفترچه درمانی با ثبت شماره تلفن همراه (موبایل) متعلق به بیمار اقدام کنند.

اورنگ گفت: تمامی پزشکان اعم از طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسخه الکترونیک این سازمان (ep.tamin.ir) و دریافت نام کاربری، برای بیماران نسخه الکترونیکی بنویسند.

وی در ادامه توضیح داد: پزشکان و موسسات تشخیصی و درمانی اعم از طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد که  خود مبادرت به تهیه سامانه‌های نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک کرده اند و از سامانه‌های تحت مالکیت سازمان مانند  ep.tamin.ir و   darman.tamin.ir  استفاده نمی‌کنند، می‌توانند با استفاده از سامانه‌های در اختیار و مورد نظر خود و از طریق پیاده‌سازی نرم‌افزارهای واسط (API) توسط شرکت‌های نرم‌افزاری طرف قرارداد خود، نسبت به نسخه‌نویسی و پذیرش الکترونیک نسخ اقدام کنند.

مدیر کل تامین اجتماعی شهرستان‎های استان تهران گفت: در طرح نسخه الکترونیکی هر بیمار می‌تواند با مراجعه به سایت با کد کاربری، سابقه پزشکی خود را در سامانه مشاهده کند و پیشگیری از اشتباهات تجویزی پزشک با توجه به مشاهده سوابق حساسیت های دارویی بیمار را می توان از دیگر مزایای این طرح دانست.

اورنگ ادامه داد: در حال حاضر مشکلات به وجود آمده تنها نیازمند هماهنگی‌های بیشتر و تشکیل جلسات برای  رفع ابهامات است وبه دریافت کنندگان خدمات درمانی توصیه می شود تا  درصورت بروز مشکل با شماره تلفن ۱۴۲۰ از هر نقطه از کشور، سئوالات و مسائل مربوط به سازمان تامین اجتماعی را مطرح و راهنمایی لازم را دریافت کنند.

وی با اشاره به مزایای طرح نسخه الکترونیک، اظهار داشت: کمک به حفظ محیط زیست با حذف کاغذ، جایگزینی کارت ملی برای دریافت تمامی خدمات درمانی، رعایت موارد بهداشتی در دوران همه گیری بیماری کرونا و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی دارویی و در مانیبرخی از مزایای این طرح هستند که از ابتدای اسفند ماه سالجاری محقق شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی شهرستان‎های استان تهران با اشاره به روش های استعلام استحقاق درمان بیمه شدگان با کد ملی، اظهار داشت: مراجعه به سایت medical.tamin.ir، شماره‌گیری #۱۴۲۰*۴* ، انتخاب گزینه ۱ (استعلام اعتبار درمانی)، شماره‌گیری #۱*۱۴۲۰*۴*، استفاده از اپلیکیشن موبایل، مراجعه به سایت pwa.tamin.ir ، شماره‌گیری #۱۶۶۶* ، انتخاب گزینه ۱ (استحقاق‌سنجی)، روش‌های  استعلام استحقاق درمان است.

اورنگ افزود: در مواردی که بیمه‌شده بر اساس نتایج دریافتی از روش‌های فوق یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان است، در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کند و تمامی بیمه شدگان در صورت ایجاد حساب کاربری می‌توانند خلاصه سوابق درمانی خود را با مراجعه به سامانه es.tamin.ir  در پنجره (منوی) مخصوص بیمه شدگان ملاحظه کنند.

وی با بیان اینکه  بیمه شدگان استقبال خوبی از طرح خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی داشتند، اظهار داشت: بر اساس  نتایج بررسی اداره کل آمار و اطلاعات و محاسبات سازمان تامین اجتماعی، استقبال بیمه شدگان از خدمات خرید خدمت سربازی، هدیه ازدواج و کمک هزینه مراسم ترحیم با اجرای طرح ۳۰۷۰ به صورت غیرحضوری بیش از ۹۰ درصد در اسفند ماه بوده است.

مدیر کل تامین اجتماعی شهرستان‎های استان تهران گفت: خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی که طی ماه‌های اخیر با عنوان طرح ۳۰۷۰ درحال توسعه و پیاده سازی است، تسهیل قابل توجهی در خدمت رسانی به جامعه تحت پوشش داشته و این طرح در پایان پیاده سازی مزایای متعددی برای مجموعه کارفرمایان، بیمه شدگان و مستمری بگیران و کارکنان سازمان تامین اجتماعی خواهد داشت.

اورنگ ادامه داد: این طرح با هدف کاهش ۷۰ میلیون مراجعه حضوری سالیانه مردم به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی انجام گرفت و کاهش این حجم از مراجعات قطعاً موجب تحول اساسی در ارائه خدمات خواهد شد، تحول در الکترونیکی شدن فرآیندهای اداری، کنترل و نظارت بر این فرآیندها، کاهش سوء استفاده و تخلفات احتمالی نیز با تکمیل طرح ۳۰۷۰ به همراه خواهد داشت.

وی افزود: تنها چند طرح از ۳۰ طرح خدمات غیر حضوری باقی مانده که آنهم بعلت نیاز به هماهنگی با سایر دستگاه های و ادارات مرتبط  زمان بر شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی شهرستان‎های استان تهران: موارد باقی مانده با تعاملات لازم در اسرع وقت صورت گرفته تا خانواده بزرگ تامین اجتماعی به سهولت هر چه بیشتردر هرزمان ومکان به خدمات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

برچسب‌ها شهرستان پردیس سازمان تامین اجتماعی بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس سازمان تامین اجتماعی بیمه درمان شهرستان پردیس سازمان تامین اجتماعی بیمه درمان اخبار کنکور تامین اجتماعی شهرستان های استان تهران سازمان تامین اجتماعی نسخه الکترونیک استحقاق درمان طرف قرارداد نسخه نویسی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زنان به عنوان نیمی از پیکرۀ هر جامعه‌ به تناسب نقش خود، نقش‌های بسیار مهمی را در زندگی اجتماعی ایفا می‌کنند و باید گفت زنان از مهم‌ترین مخاطبان و گروه‌های اجتماعی مؤثر در فرایند توسعه به در اجتماع هستند و در هر جامعه‌ای عامل مؤثری در پیش‌برد اهداف توسعه‌اند.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع می‌پردازد که زنان سرپرست خانوار یکی از گروه‌های اجتماعی هستند که ازنظر اجتماعی وظیفه‌های زیادی دارند و توانمندی آنها به قدرتمندی اعضای خانواده می‌انجامد.

قادری در پژوهشی به واکاوی طرح «سپکم» که اختصار «سامانه/ اپلیکشن پایش، کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» است، می‌پردازد، قادری به این نکته اشاره می‌کند که این سامانه خروجی نتایج یک پژوهش تجربی در مورد زنان سرپرست خانوار در استان البرز است که با مشارکت شهرداری و شورای شهر کرج، دانشگاه خوارزمی، امور بانوان استانداری البرز، کمیتۀ امداد، سازمان بهزیستی، انجمن‌های مردم‌نهاد حوزه زنان سرپرست خانوار، خیریه‌های حوزه زنان سرپرست خانوار و مصاحبه با خود زنان سرپرست خانوار انجام گرفته است.

* طراحی اپلیکشن در راستای خدمات به زنان سرپرست خانوار

این پژوهشگر در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که در جهت ارائە خدمات به زنان سرپرست خانوار سامانه/ اپلیکشن با استفاده از بستر‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات با این اهداف طراحی شد:

 سازمان‌دهی این گروه اجتماعی،  هم‌افزایی در ارائە خدمات به آنها، جلوگیری از هدررفت منابع، سوءاستفاده‌های خاص ازمنابع و...، به روزکردن اطلاعات پایه‌ای از زنان سرپرست خانوار و نیاز‌ها و مشکلات آنها مبتنی بر خروجی‌های نقش‌های طراحی شد. سامانه/اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان   را فراهم می کند


* تاثیر سامانه بر پیشبرد اهداف زنان سرپرست خانوار

به زعم این پژوهشگر در پی طراحی یک سامانه/ اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان شناسایی مسائل و نیاز‌ها را فراهم می‌شود که در راستای آن این سامانه، سازمان‌های خدمات‌رسان را به گروه هدف هدایت و عامل ایجاد هم‌افزایی و شراکت منجر به تحقق تقسیم کار ملی در زمینۀ آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

او در ادامه می‌نویسد در این راستا یک بستر مناسب برای پایش استفاده از سامانه/ اپلیکشن با کمک هوش مصنوعی و مشخص‌کردن ابعاد مورد استفاده از این فناوری در زمینۀ تشخیص و اجرا در تمامی مراحل فراهم خواهد شد.

از نظر این پژوهشگربرای طراحی یک سامانه/ اپلکیشن مناسب زنان سرپرست خانوار گروه‌های متخصصان حوزه آسیب‌های اجتماعی، فعالان مدنی، متخصصان حوزه کسب‌وکار‌های خُرد و متخصصان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در کنار هم فعالیت می‌کنند.

* تشکیل بانک اطلاعات زنان سرپرست خانوار 

به گفته این پژوهشگر با استفاده از اپلیکشن و با پُرکردن پرسش‌نامه به صورت خوداظهار اطلاعات زنان سرپرست خانوار وارد می‌شود و سپس اطلاعات مددجویان مختلف سازمان‌های دولتی و عمومی و خصوصی بارگذاری می‌شود.

قادری بیان می‌کند ازطریق هوش مصنوعی اطلاعات با لینک شدن به بانک اطلاعات ثبت احوال و سازمان خصوصی‌سازی و متوالی هدفمندسازی یارانه و سازمان‌های خدمات رسان راستی‌آزمایی می‌شود و اطلاعات خوداظهاری شامل خود فرد و اعضای تحت سرپرستی گردآوری می‌شود و در نهایت نیاز‌ها به تفکیک حوزه‌های معیشتی، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مناسبات و روابط اجتماعی و... دسته‌بندی می‌شوند.


* بستر اشتراک‌گذاری و اطلاع‌رسانی در مورد نوع و مکان و زمان خدمات نهاد‌ها و افراد خدمات‌رسان

قادری در ادامه این موضوع را مطرح می‌کند که بارگذاری اطلاعات دقیق و جامع در یک سامانه/ اپلکیشن  برای به اشتراک‌گزاری خدمات موجود برای زنان سرپرست خانواده اهمیت زیادی دارد و به‌ اشتراک‌گذاشتن فعالیت‌های خدماتی که ارائه می‌شود برای جلوگیری از هم‌پوشانی و ارتقاء هم‌افزایی بسیار مهم است.

لازم به ذکر است تعیین مسئولیت‌های سازمانی و نهادی براساس تقسیم کار ملی آسیب‌های اجتماعی و پایش و ارزیابی این نهاد‌های خدمات‌رسانی در این امر بسیار تاثیر‌گزار است.


* ارائه تجارب و راهکار‌های جدید مبتنی بر پژوهش‌های به‌روز برای ارائه به خدمات‌دهندگان و خدمات‌گیرندگان

به زعم قادری با استفاده از هوش مصنوعی به صورت مداوم داده‌های سامانه استخراج، تحلیل و دسته‌بندی خواهد شد و به صورت مداوم توسط یک تیم پژوهشی تجارب و دانش و اطلاعات جدید برای استفاده کاربران سازمانی و خود زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود و این بخش می‌تواند شامل آموزش و توانمندسازی، ارتباط‌گیری و ... باشد.

براساس پیشنهادات پژوهش، اولین اقدام در راستای بهبود زنان سرپرست خانوار تشکیل یک بستر و سامانه‌ای است که وضیعت پراکنده، آشفته و غیرهمگرای خدمات را مدیریت و کنترل کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت