Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، صلاح قریشی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سنندج اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی و در راستای پیشگیری از این بیماری سعی شده خدمات به سمت غیرحضوری برود و در همین راستا 30 نوع خدمات به صورت الکترونیکی به مردم ارائه شد و بیش از 70 میلیون بار مراجعات به شعبات این سازمان را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی کردستان اضافه کرد: در حال حاضر در استان کردستان 650 هزارنفر زیرپوشش خدمات تامین اجتماعی قرار دارند.

وی با بیان اینکه 210 هزار بیمه شده در استان کردستان داریم، گفت: مبلغ 11 هزار میلیارد و 216 میلیون ریال بابت خدمات کوتاه‌مدت و بلندمدت و بیمه بیکاری از اول امسال به جامعه هدف ارائه شده است.

وی افزود: در حال حاضر 559 هزار و 533 نفر بیمه شده اصلی و تبعی در استان زیرپوشش تامین اجتماعی هستند و 10 واحد و 4 شعبه اقماری به این افراد خدمات‌رسانی می‌کنند. 

به گفته قریشی، 17 هزار و 829 کارگاه فعال در استان وجود دارد و ضریب نفوذ بیمه‌ای استان 4.5 درصد است.

وی با بیان اینکه تمام تلاش ما ارائه خدمات به صورت غیرحضوری به جامعه هدف است، اذعان کرد: تاکید مدیریت سازمان بر ارائه خدمات به صورت غیرحضوری است و به همین منظور سامانه‌های مختلفی راه‌اندازی شده است.

وی در ادامه به اقدامات حوزه ستادی اداره کل تامین اجتماعی در استان گریزی زد و گفت: تعیین راهنمایان طرح 3070 در سطح شعب استان، آموزش و راهنمایان و مسئولان واحدهای اجرایی طرح 3070 در سطح شعب استان توسط رابط آموزش، تهیه تراکت‌های تبلیغتی حاوی فرایند نحوه بهره‌برداری از خدمات غیر حضوری 3070، رصد و پاییش و اخذ مسائل و مشکلات و...از اقدامات انجام گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان اضافه کرد: 24 خدمت تاکنون در بستر فضای مجازی رونمایی شده و 3 خدمت نیز تا پایان سال رونمایی خواهد شد و بیمه‌شدگان می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه از اول اسفندماه دفترچه درمانی برای هیچ بیمه شده‌ای صادر نخواهد شد، گفت: بیمه شده ما در مراجعه به مراکز درمانی از طریق کد ملی خدمات انجام می‌شود.

قریشی اضافه کرد: همزمان با اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی و توسعه خدمات غیرحضوری، سازمان تامین اجتماعی استان همزمان با سراسر کشور از ابتدای اسفندماه جاری دفترچه بیمه درمان کاغذی برای هیچ بیمه شده‌ای صادر نمی‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی کردستان گفت: مراجعه به پزشک و مراکز درمانی و احراز هویت بیمه‌شدگان از طریق ارائه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه بیمه امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: هر پزشک که نسخه الکترونیکی را صادر می‌کند برخط هزینه بیمه شده به حسابش واریز خواهد شد.

قریشی افزود: این راهکارها در راستای ارائه خدمات هرچه بهتر به جامعه بیمه شده و فعالین در حوزه درمان است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور استفاده از این امکان لازم است بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایانی که تاکنون در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی ثبت نام نکرده‌اند، از طریق نشانی eservices.tamin.ir و یا لینک مستقیم از سایت رسمی سازمان تأمین اجتماعی به نشانی tamin.ir نسبت به ثبت نام و ثبت شماره حساب بانکی اقدام کنند.

قریشی به اثرات ایجاد چنین بستری در سازمان تامین اجتماعی گریزی زد و گفت: دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی، حذف مراجعه فرزندان اناث مستمری بگیران با ثبت هوشمند خاتمه کفالت، ابلاغ الکترونیکی احکام مطالباتی تامین اجتماعی، الکترونیکی شدن ابلاغ مفاصاحساب واگذارنده و پیمانکار، استعلام وضعیت دریافت مستمری و ارتباط بیمه‌ای بیمه شدگان، ثبت نام غیرحضوری افراد تبعی توسط بیمه شده اصلی، انعقاد قرارداد ادامه بیمه به طور اختیاری و ...از خروجی‌های ارائه این خدمات است.

به گفته مدیرکل تامین اجتماعی کردستان، در طرح ۳۰۷۰ دو خدمت پرداخت کمک هزینه ازدواج و استعلام تحت تکفل بودن یا نبودن فرزندان اناث بیمه‌شدگان غیرحضوری شده است.

وی افزود: بر این اساس از این پس بیمه شدگانی که ازدواج می‌کنند برای اخذ کمک هزینه ازدواج نیاز به مراجعه و حتی نیاز به درخواست ندارند و ازدواج‌های ثبت شده و احراز شرایط به صورت سیستمی از طریق تعامل با سامانه‌های ثبت احوال، انجام و همان روز پرداخت صورت می‌شود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل سازمان تامین اجتماعی کردستان خدمت تامین اجتماعی الکترونیکی شد تامین اجتماعی بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است

مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام گفت: ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف و بازاریان در راستای بیمه جامعه هدف اصناف، دوسویه بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، علی اشرف تابانی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت‌_ در نشست اعضای کمیته برنامه‌ریزی دوره‌های یادگیری (دیتا) که با هیئت رئیسه اتاق اصناف استان ایلام برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط سازمان تأمین اجتماعی با اصناف و بازاریان در راستای بیمه جامعه هدف اصناف دوسویه بوده است.

وی با بیان اینکه انتظار سازمان تأمین اجتماعی از اصناف پرداخت به موقع حق بیمه اعضا و کارکنان است، افزود: اصناف با برنامه‌ریزی منسجم و آموزش زیر مجموعه‌های خود می‌تواند به خیلی از مشکلات حوزه غلبه کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان ایلام با اشاره به آموزش جامعه هدف سازمان تأمین اجتماعی برای بهبود وضعیت مزایا، حق و حقوق آینده کاری خود، خاطرنشان کرد: پرداخت به موقع حق بیمه صنوف می‌تواند در رفع مشکلات در حوزه بیمه‌ای راهگشا باشد.

اشرف تابانی با اشاره به جایگاه آموزش و آگاهی‌بخشی نسبت به جامعه هدف، گفت: در طرح فراگیر کسی که ارتباط کار فرمایی ندارد می‌تواند نسبت به بیمه خود اقدام کند.

وی با بیان اینکه نرخ و مبالغ و تعهدات تأمین اجتماعی در طرح بیمه اصناف مشخص شده است، ادامه داد: در راستای سیاست‌های کلی نظام و شعار رهبر انقلاب اسلامی و حمایت از تولید، تأمین اجتماعی نسبت به برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی اقدام می‌کند.

کد خبر 748837

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود