Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد خورشیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا توضیح داد : با توجه به این که تمامی خدمات پزشکی ، درمانی ، کلینیکی و دارویی توسط پزشکان به صورت نسخه الکترونیک در سامانه تامین اجتماعی بارگذاری می شود ، شرکت های ارائه دهنده بیمه تکمیلی هم به آنها دسترسی دارند و از طریق کد ملی افراد می توانند به تعهداتشان عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افرود : در عین حال به طور معمول پزشکان بابت حق ویزیتشان فاکتور به بیماران می دهند که قابل ارائه به بیمه تکمیلی است ، داروخانه ها هم بابت نسخه دارویی فاکتور کامپیوتری ارائه می دهند ، در سایر بخش های ارائه دهنده خدمات درمانی و پزشکی هم فاکتور کاغذی قابل ارائه است و نسخه پزشک هم در سامانه الکترونیکی وجود دارد ضمن این که اگر مشکلی وجود داشته باشد بیمار می تواند از پزشک بخواهد تا روی سربرگ مطب خودش نسخه اینگونه خدمات را بنویسد تا به بیمه تکمیلی طرف قراردادش ارائه دهد.

طبق اعلام رسمی سازمان تامنی اجتماعی چاپ و عرضه دفترچه جدید تامین اجتماعی از اول اسفند در تمامی شعب و کارگزاری‌های سراسر کشور متوقف ‌شده است و از این پس تمامی خدمات درمانی و پزشکی تنها با کد ملی افراد در قالب نسخه الکترونیک به آنها ارائه می شود.

دغدغه کندی اینترنت

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران تنها دغدغه موجود در روند حذف دفترچه کاغذی را کندی سرعت اینترنت در استان دانست و گفت : اینترنت بستر اصلی اجرای طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه درمانی است و با توجه به سابقه قطعی و یا پائین بودن سرعت اینترنت در استان ، ممکن است در این بخش مشکل داشته باشیم.

وی از جرای طرح حذف دفترچه کاغذی و جایگزینی نسخه الکترونیک را یکی از مهم ترین و جامع ترین اقدامات حوزه سلامت در دولت تدبیر و امید برشمرد و هدف آن را گسترش ارائه خدمات و بهینه سازی پرونده سلامت جامعه برشمرد.

دکتر خورشیدی گفت : به طور یقین در اجرای این طرح فقط به خاطر مشکلات اینترنتی ممکن است نواقصی در ارائه خدمات مورد نظر به وجود می آید ، اما با همکاری پزشکان عمومی ، پزشکان متخصص ، مراکز خدمات درمانی و بویژه داروخانه ها و و بیمه ها می توانیم بدون وقفه خدمات مور نظر را به بیمه شدگان ارائه بدهیم.

وی با اعلام این که صفحات باقی مانده از دفترچه‌های کاغذی بیمه شدگان کماکان معتبر و قابل استفاده خواهد بود ، افزود : ولی از این پس بیمه شدگان و بازنشستگانی که صفحات دفترچه آنان تمام می شود نیازی به دریافت دفترچه جدید ندارند و می‌توانند با ارائه کارت ملی به پزشکان و مراکز درمانی اعم از طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران همچنین گفت که پزشکان عمومی و متخصص در صورت مشکلات اتصال به سامانه مربوط می توانند در سربرگ های پزشکی خودشان دارو و دیگر نیازها از جمله آزمایشات و عکس برداری های مورد نیاز برای بیماران را با همراه کد ملی بیمه شده تجویز کنند.

وی در باره احتمال همکاری نکردن بخش های مختلف حوزه درمان با طرح نسخه الکترونیک ، اظهار داشت : از آن جایی پرداخت حق وزیت پزشکان و هزینه داروخانه ها ، مراکز درمانی و بیمه ها در نسخه الکترونیکی به صورت آنلاین انجام می شود ، این موضوع می تواند مهم ترین مشوفق برای آنان باشد تا ایجاد بستر الکرونیکی و اتصال به سامانه را در اولویت قرار دهند.

دکتر خورشیدی تاکید کرد : نحوه خدمت رسانی به بیمه شدگان در مطب پزشکان و سایر مراکز درمانی اعم از طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد به دقت برنامه ریزی شده است و اطمینان داریم که در ایفای تعهدات سازمان تامین اجتماعی در قبال بیمه شدگان با حذف دفترچه‌های کاغدی هیچگونه اختلالی به‌وجود نخواهد آمد.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران با درخواست از تمامی  طرف های قرارداد تامین اجتماعی استان برای همکاری با اجرای طرح نسخه الکترونیک ، گفت : این که برخی تصور کنند حدف دفترچه فقط برای کاهش هزینه چاپ است بسیار ساده انگاری است ، چرا که با الکترونیکی شدن  نسخه نویسی علاوه بر یکپارچه شدن اطلاعات پیشگیری و درمان بیماران ، مصرف داروها را به طور فزاینده ای ساماندهی می کند.

وی کاهش خطای پزشکی ، نظام‌مند شدن اقلام دارویی ، پرداخت آنلاین حق پزشکان و از بین رفتن قاچاق دارو را  از مزیت های حذف دفترچه کاغذی و اجرای طرح نسخه الکترونیک برشمرد و توضیح داد : در گذشته به دلیل کم رنگ بودن نوشته اقلام دارویی و دیگر تجویز های پزشکان در صفحه دوم وسوم دفترچه که در اختیار مجموعه بیمه تامین اجتماعی قرار می گرفت این مزیت ها قابل بررسی دقیق نبود و با نسخه الکترونیک دیگر همه این موارد شفاف می شود.

تکمیل مشخصات هویتی بیمه شدگان  

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران برای تسهیل در دریافت خدمات درمانی خواستار تکمیل مشخصات هویتی بیمه شدگان و بازنشستگان در سامانه تامین اجتماعی شد و گفت : لازم است تکمیل اطلاعات برای بیمه شده اصلی و تبعی یا افراد تحت پوشش به صورت کامل انجام شود.

وی راهنمایی کرد : بیمه‌شدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی باید به سامانه سازمان تامین اجتماعی به آدرس اینترنتی eservices.tamin.ir  نسبت به ایجاد حساب کاربری و تکمیل مشخصات هویتی و درج شماره تلفن همراه (موبایل) خود در این درگاه اقدام کنند.

دکتر خورشیدی افزود : بیمه شدگان و بازنشستگان همچنین می توانند با شماره‌گیری ۱۴۲۰#*۴* نسبت به استعلام اعتبار درمانی خود اقدام کنند و با وارد کردن کدملی ، وضعیت پوشش بیمه درمان خود را مشاهده نمایند.

وی گفت : چنانچه بیمه‌شده ای بر اساس نتایج دریافتی از استعلام یا اعلام مراکز درمانی فاقد اعتبار و استحقاق درمان بیمه ای بود و به این موضوع اعتراض داشت ، می تواند مرابت را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران گفت : تمامی پزشکان اعم از طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد هم می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسخه الکترونیک تامین اجتماعی به نشانی ep.tamin.ir و دریافت نام کاربری، نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کنند.

وی توضیح داد : در نسخه الکترونیک کار به این صورت است که وقتی بیمار به پزشک طرف قرارداد مراجعه می کند ، پزشک پس از احراز هویت و ثبت شماره تلفن همراه بیمار و انجام معاینه نسبت به ثبت تمامی خدمات پزشکی اعم از انجام ویزیت، تجویز دارو و سایر خدمات تشخیصی و درمانی در سامانه نسخه الکترونیک اقدام می‌کند در نتیجه پزشکانی که طرف قرارداد هم نیستند می توانند با ثبت نام در این سامانه ارائه خدمات به بیماران را تسهیل و تسریع کنند.

دکتر خورشیدی افزود : تمامی خدمات تشخیصی و درمانی تجویز شده توسط پزشک به صورت نسخه الکترونیکی و یا کاغذی به استناد کدملی در پرونده سلامت شخص بیمه‌شده ثبت می‌شود ،بنابراین استفاده از کدملی "غیر" و "من‌ غیرحق" ضمن مغایرت با موازین حقوقی می‌تواند در روند تشخیص و درمان بیماری افراد ایجاد مشکل کند.

بر اساس آمارهای رسمی از جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری مازندران یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر معادل ۵۹ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

تامین اجتماعی مازندران علاو بر داشتن پنج بیمارستان و ۱۴ مرکز درمانی سرپایی در استان ، با ۲ هزار و ۳۰۰ موسسه و مراکز درمانی دولتی و خصوصی از جمله  ۳۲ بیمارستان دولتی و ۶ بیمارستان خصوصی قرارداد دارد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران آزمایش خون دولت تدبیر و امید مازندران داروخانه طرح نسخه الکترونیکی پزشکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران آزمایش خون سازمان تامین اجتماعی جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران آزمایش خون دولت تدبیر و امید مازندران داروخانه طرح نسخه الکترونیکی پزشکان اخبار کنکور مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران طرح نسخه الکترونیک خدمات درمانی مراکز درمانی دکتر خورشیدی بیمه شدگان تمامی خدمات طرف قرارداد حذف دفترچه بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ۴۰ روزه روشمند معنوی مبتنی بر قرآن کریم با عنوان طرح «حیات طیبه» به همت سامانه خدمات دینی در بستر فضای مجازی ویژه همه کاربران فضای مجازی برگزار می‌شود.

این طرح ۴۰ روزه روشمند معنوی شامل برنامه‌‎های روزانه قرائت یک صفحه از قرآن کریم، بیان نکات تفسیری از آیات و تدبر در آنها، بیان احکام شرعی مبتلا به، قرائت روزانه ادعیه منتخب، مطالعه یک کتاب معرفتی به همراه مشاور اختصاصی در زمینه مسائل اعتقادی و شرعی است.

از دیگر برنامه‌های این طرح می‌توان به ارائه دستورالعمل‌های اخلاقی و تربیتی، مشارکت در فعالیت‌های خیرخواهانه، ارائه برنامه‌های شخصی در صورت نیاز و هدیه ثواب اعمال هر روز اعضای کانال به اموات یکی از اعضاست.

در طول اجرای این برنامه‌ها یک مشاور متخصص به عنوان پشتیبان برای پاسخ به انواع سؤالات دینی مانند احکام، اعتقادات و ... در کنار اعضای این طرح خواهد بود. از مزیت‌های این برنامه نظرسنجی برای انتخاب موضوع محتوای احادیث، عنوان کتاب معرفتی و مدت زمان مورد نظر روزانه برای پیگیری برنامه است.

این برنامه به صورت رایگان و به عنوان یکی از خدمات سامانه خدمات دینی به مخاطبان خود، برای ترویج و تبلیغ معارف دینی ارائه می‌شود. سامانه خدمات دینی را جمعی از طلاب حوزوی برای اقامه احکام شرعی و رفع نیاز‌های کاربران به خدمات دینی راه‌اندازی کرده اند.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این طرح می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی wojohat.com/hayate-tayyebah اقدام کنند. شروع برنامه‌های این طرح از ۱۰ اردیبهشت اعلام شده است.

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود